virksomheds
fotografering

Mangler du stemningsbilleder af din virksomhed,
så tøv ikke med at kontakte mig.

Få din virksomhed visuelt fremstillet

Billeder huskes væsentlig bedre
end ord

Gennem bevidst brug af billedmateriale, der formidler det der er unik for dig vil du aktivt kunne understøtte og fortælle din historie og budskab.

Du og din virksomhed kan dermed række længere ud, nå dine kunder, som med langt større sandsynlighed vil huske og forstå netop dig og dine budskaber gennem visuel formidling.

Skal du have lavet en ny hjemmeside. Den eksisterende hjemmeside trænger til en opdatering. Eller er du ansvarlig for kommunikation og markedsføring. Tænk kommunikationen i billeder med fra start.

Som erhvervsfotograf er det vigtigt at arbejde effektivt, og kreativt. Dog handler det også om at have en god oplevelse for alle, for at billederne bliver afslappet og udtrykker det vi sigter efter. Lige fra den ældre herre bagved bordet, til den unge dame i receptionen. Det er vigtigt at have en relation til de personer man arbejder med, og udnytter derfor tiden til at lære lidt om hvad den enkeltes store udfordring i dagen går ud på. Det er samtidig med til at reducere tiden brugt foran kameraet, da man hurtigt får sporet sig ind på hinanden og kan komme igang med at lave de gode billeder.

Jeg har forskellige fremgangsmåder når vi laver portrætter, fremgangsmåder der giver mulighed for at lave anderledes og kreative billeder. Det kan udføres alt fra fotograf og medarbejder, til alle medarbejdere samlet om mødebordet til en samtale-leg hvor der bliver skudt billeder af virksomheden i action. Der er mange måder at gøre det på, og det vurderes fra opgave til opgave – vigtigst af alt, er det sjovt, anderledes og giver naturlige og professionelle billeder!