familie & børne
fotografering

 

De er fyldt med krudt i rumpen og glimt i øjet.

 

de er fyldt med krudt i rumpen

det skal være sjovt

ved fotografen

Jeg læser tit på nettet at andre af mine kollegaer ofte skriver: “Hvad er et godt børneportræt”? For mig er det lige præcis det øjeblikke hvor barnet bryder ud i et spontan smil, eller en leg hvor man kan se at barnet nyder livet og hygger sig. Fotografen skal stå klar hele tiden når der fotograferes børn. De gyldne øjeblikke opstår hele tiden. Men de kan også ligeså hurtig være væk igen. Og derfor skal man skyde så mange forskellige billeder af børnene under hele fotosession.  

Børn skal mødes der hvor de er i livet. Det er det impulsive, sprudlende af liv der er så skønt med børn. Jeg elsker vi kan lege , fortælle små historier og pjatte. Børnefotografering er et af mine specialer, og jeg elsker at fotografere børn i alle aldre. Det dejlige ved børnefotografering er det spontane, der opstår, når børn får lov at fordybe sig, mens vi laver børnefotografering ude i naturen.

En af det mest fantastiske opgaver, som fotograf for mig er altid at få lov til at forevige børn i leg. Den spontane glæde, de små smil og de naturlige udtryk forældrene så tydelig kan genkende ved deres egne børn skinner så trydeligt igennem når børnene slapper af og hygger sig under selve børnefotograferinge

Når jeg laver børnefotografering, pjatter jeg med børnene, og laver sjov, og kommer helt ned i børnehøjde, og det giver mig mange super dejlige billeder, fordi børnene føler sig trygge ved mig. Kontakt mig for at høre mere om børnefotografering hos mig.