gravid
fotografering

Hvad er smukkere end en gravid kvinde?
Det er der bare ingenting der slår.

den smukkeste tid

det smukkeste
i verden

Faktisk opdager vi nok først hvor særlig – når vi ser tilbage. Sådan oplever jeg det selv, når jeg tænker tilbage på den allerførste tid med min egen pige. De billeder, jeg har af hende tager mig direkte tilbage til duften, knirkelydene, følelsen af de tykke, bløde kinder…

Derfor er det mig meget på sinde at hjælpe andre med at forevige denne unikke babyboble – så de kan genkalde alle de sanselige minder, i fremtiden.

Tiden som gravid er helt unik. Visheden om, at der vokser et lille menneske inde i maven, som man kommer til at elske ubetinget, men endnu ikke har mødt, er både fascinerende og helt enestående. Det er fantastisk at opleve maven, der udvikler sig og vokser – og ingen maver er ens.

Ønsker du gravidfotografering, kan du allerede nu booke en tid. Ofte tages gravidbilleder omkring uge 30-34. På det tidspunkt begynder maven at have en fin størrelse og er helt perfekt til fotografering. Det kan være svært at vælge tøj til en gravidfotografering, derfor taler vi sammen om dine ønsker til billederne, samt hvad der vil være godt at medbringe, nogle dage før fotograferingen.

Forevig din graviditet med elegante og stilrene billeder af dig selv med den smukke mave. Billeder som bliver levendegjort, når de hænges op på væggen, og som du kan kigge på igen og igen. Billeder som ikke forsvinder i mængden på telefonen. De enkle, tidsløse portrætter er et vidunderligt minde af en tid, som ikke kommer igen.

Det er mig nærliggende at sælge produkter lige til at tage med hjem og hænge op på væggen. Det bedste er at aflevere et færdigt produkt og se min kunder vende tilbage med et billede af det færdigt på væggen. Det er mig en ære hver gang at se minderne.