Konfirmations
fotografering

Jeg plejer kalde dem mine konfirmanter.
Det er mig en fornøjelse hver
år at forevige et stort øjeblik i livet.

de smukke unge mennesker

de smukke
unge mennesker

Gid de længe leve må.

Sådan er det også med minderne. Det vi ser tilbage på, med et smil på læben.

Det er en stor dag og derfor er der også gjort meget ud af det. Der er købt flot nyt tøj, håret er sat, de er klar til fest.

Så glæder det mig hver gang der også er bud efter mig – det er en tillidserklæring hver gang, det siger jeg tak for – det skal være mig en ære!

De fleste bruger store overvejelser og tid på, at finde den helt rigtige kjole eller jakkesæt, samt tid på håropsætning og makeup, derfor vil det være synd ikke at få konfirmanden foreviget.

Konfirmation er en stor mærkedag, og en dag som hele familie bruger megen tid og energi på at arrangere. Derfor ved jeg som fotograf at billeder af konfirmations-kjolen, håret, tøjet og konfirmand-portrætterne er en vigtig del af konfirmationen. Jeg har lavet mange konfirmationer og konfirmand-fotografering og det hele kan være med helt på den måde, I ønsker det.

De unge mennesker idag er mere end beviste omkring sig selv og deres “look”. De har sikkert en personlig instagram profil med et hav af selfies af dem selv. De ved udemærket hvad et godt billede er. Derfor synes vi også det er sjovt at lave nogle seje konfirmationsfoto sammen med konfirmanden på deres store dag. Både ved kirken, i naturen, ved vandet, på en rå lokation, som en havn eller en væg med grafitti. Det handler om minder og dem kan man ikke få nok af.