Bryllups
fotografering

Det er den store dag i livet, hvor alt skal være styr på. 
Det her med billeder, det er min del.

det blev et ja

Til minde om en fantastisk dag

 

Bryllupsfotografering handler om så meget mere, end at pege et dyrt kamera i den rigtige retning, eller at bede nogen om at smile. For mig handler det om, at indfange de følelser og den stemning, der helt naturligt opstår til et bryllup. Billederne skal virke naturlige og ikke opstillede. Jeg vil fange både jeres og jeres gæsters smil, tårer og latter. Jeg vil fortælle historien om jeres bryllup, og skabe minder som holder hele jeres liv.

Det bliver ikke meget større, og det er det også stort for mig. Det er dagen, hvor jeg er med på sidelinjen til at opfylde drømme, og jeg føler det hver gang, som et stort privilegium - og et stort ansvar. Jeg tilstræber derfor også et så tæt samarbejde med jer som muligt. Dette så vi fællesskab kan planlægge netop de bryllupsbilleder, som I drømmer om. I skal kunne føle jer trygge ved, at jeg har styr på jeres ønsker for dagen. Det eneste I skal er, at nyde hvert eneste sekund med jeres gæster.

Bryllupper er selvfølgelig tidsløse begivenheder hvor vi fejrer kærligheden og det stærke bånd mellem 2 mennesker, som ønsker at give hinanden deres “for evigt”.

Selvom en del stadig ønsker helt traditionelle bryllupper, så ønsker de fleste en helt unik dag, hvor de får lov til at fejre på deres helt egen måde. Helt hvide brudekjoler, noget lånt og blåt og suppe-steg-og is er for længst byttet ud med andre, mere unikke alternativer. Personlighed spiller en kæmpe rolle i, hvordan brylluppet ender med at blive. Og hvert par ønsker at vise deres personlighed på den ene eller anden måde i deres fejring. Men en ting er sikkert - ofte vil de gerne have billeder af en uforglemmelig dag.