karina handberg

mediegrafiker & fotograf

Det kræver mod at stå foran et kamera, det er min fornemste opgave at få dig til at slappe af, jeg guider dig i processen, du vil aldrig tvivle på hvor vi skal hen.

Essensen af mit arbejde er at vise jer hvor smukke I er,
lige præcis som I er.

Om mig

Det hele startede da jeg var på højskole. Jeg fik min far gamle analog kamera og jeg fik foto som valgfag. Jeg gik glædeligt i gang med sort/hvid fotografering og fremkaldte selv i mørkekammer. Jeg fik ros på måde at anskue fotografiet på og jeg fik blod på tanden. Siden da har jeg taget mange billeder og selvfølgelig gået digitalt.

Det kan helt klart siges at der er noget i at stå i mørkekammeret og se ens billeder komme frem i fremkaldervæsken. Det tænker jeg ofte tilbage på, men jeg savner ikke lugten af væsken vi arbejde med.

Der er heldigvis fordele og ulemper ved alt. I dag ser vi resultatet med det samme. Det er vildt som tiden har udviklet sig i den retning. 

Min passion er kommet og gået i perioder, men nu ved jeg, jeg ikke kan undvære det. Jeg vil altid have det som mit frirum.

Vælger du en gravidsession, kan du se mulighederne her

Make-up og hår

Når du booker min store gravid pakke, bliver du serviceret af Kinga.

Kinga er make-up artist og konkurrencefrisør, virkelig dygtig til hendes arbejde.

Du vil altid føle dig tryg i hænderne på hende, da hun virkelig har styr på hendes faglighed.

Kjoler til låns

I mine pakker til gravidfoto, er det muligt at låne kjoler du kan blive fotograferet i. Det er op til dig, hvilke af mine kjoler du vil låne , du kan herunder se en liste med de forskellige jeg har.

kurser

Mårslet Højskole
August 1998 – Maj 1999

Valgfag I foto,

Underviser : Fotograf 

Den fri ungdomsuddannelse
August 2001 to June 2002

Badstuen i Odense

Praktik hos fotograf Steen Andersen

Portrætfotografering, læren om lys i studie.
Fremkaldelse i mørkekammer.

1:1 undervisning i gravidfotografering 
i studie og naturen.
Maj 2016

Jesper Koefoed underviste I poseringer, lys og mulighederne ved gravidfotografering.

Workshop Beauty fotografering
November 2015

Underviser Jesper Koefoed.

Workshoppen er for dig, der enten overvejer selv at etablere et studie – eller dig, der måske allerede har studie, men enten ikke rigtigt er kommet ordentligt i gang eller har brug for inspiration og mere viden.

 

PORTRÆT- OG MODEL BILLEDER
MED ÉN FLASH
Januar 2016 

Underviser : Jesper Koefoed

Du behøver hverken et stort studie eller dyrt udstyr for at kunne lave fantastisk flotte portræt- og modelbilleder. Du skal bare bruge et kamera, en enkelt batteriflash, en billig trigger og en paraply. Det er det hele!

Bryllups fotografering
Juni 2017

Underviser : Jesper Koefoed

Dette er en praktisk workshop med fokus på alt det vigtige om bryllupsfotografering. Hovedvægten er på fotografering i og uden for kirken samt fotografering af “bryllupsportrætterne”. Men også masser om planlægning, valg af udstyr og gennemgang af alle de ting, der skal skydes – lige fra gæsternes ankomst ved kirken til natmaden. Og ALLE de millioner af ting, der skal fotograferes undervejs.

 

Find mig på de
Sociale Medier

Du kan se mange af mine nye ting på de sociale medier, der ligger jeg ofte mit nyeste arbejde op.