Booking af fotografering

Jeg ser mig desværre nødsaget til at tage et lille beløb til forudbetaling til booking af aftalen, da jeg desværre har oplevet at kører forgæves efter en fotosession.

Book her din aftale med mig

Ofte stillede spørgsmål

Her kan du finde gode råd og vejledninger til fotografering med mig. Der er lidt omkring tøjvalg, farver og forberedelser der er gode at fortage siden inden vi mødes.

Hvad tilbyder jeg ?

Jeg kan mange ting, og derfor tilbyder jeg også forskellige slags fotograferinger.

Er der tvivl om hvad i ønsker, så kontakt mig endelig og få en snak omkring det.

Jeg har studie – her har jeg forskellige baggrunde i forskellige farver.

Jeg har god erfaring i at skabe smukke familieportrætter, og husk – at der altid er plads til et knus og leg i studiet, og dette fotograferer jeg også.

I mit studie bruger jeg rekvisitter hvis det ønskes – jeg har alt fra kjoler, tæpper, hårbånd, legetøj, stole, kasser, kurve og biler.
 

Som regel finder jeg et par ting frem, som jeg tænker kan være relevant for jeres type fotografering, og så beslutter vi os på dagen om de skal bruges eller ej.

I er altid velkomne til at medbringe ting selv.

Mit studie ligger i 5690 Tommerup.

Jeg fotograferer også gerne i jeres hjem eller på en udvalgt lokation f.eks. skoven, stranden eller en park.

Der opkræves 3,50,- pr. km. tur/retur fra min adresse når det er on location.

 

Når der fotograferes on location er der mange forskellige muligheder for opstillinger og stemninger.

Hvis i ønsker udendørs fotografering er det en god ide at tænke ind hvilke slags farver man godt kan lide.

Hvis man ønsker lyse billeder, er det ikke i skoven man skal tage til og modsat ønsker man farver eller mørke toner i sine billeder,
så er skoven netop det sted man kan tage hen.

Information omkring fotografering

I starten af selve fotograferingen er det almindeligt at det føles lidt opstillet, men som vi kommer mere og mere i gang så vil i slappe af og synes det er sjovt.

Der laves forskellige opstillinger og jeg flytter på jer hvis det ikke fungerer – ingen mennesker er ens og derfor er det også forskelligt hvilke opstillinger der fungerer bedst i et billede.

Fotograferingerne kan foregå i mit studie i 5690 Tommerup, eller på et smukt område vi finder sammen.

Efter fotograferingen går jeg i gang med at redigere jeres billeder, og når jeg er færdig aftaler vi et tidspunkt for fremvisning af jeres billeder.

Jeg finder det naturligt at vi kan mødes, og så kan vi sammen finde frem til de produkter i ønsker, og i kan se og mærke produkterne inden køb,
da jeg har vareprøver hjemme.

I er naturligvis, altid velkomne til, at tage fat i mig, hvis i ønsker vejledning.

Gode råd omkring tøjvalg

Jeg bliver ofte spurgt om hvad for noget tøj man skal have på til fotografering.

Jeg vælger derfor, at samle mine bedste tips lige her.

Det er selvfølgelig op til jer – hvad i gerne vil have på.

Hvad skal baby have på?

Babyer behøver som udgangspunkt ikke at have tøj på, måske kun en ble og en strikket bukseble, som jeg har liggende i forskellige farver.

Jeg har også masser af babytøj i forskellige stilarter, som man kan vælge imellem. Derudover bruges der ofte tæpper og svøb til at putte babyen i, som skaber forskellige udtryk og stemninger.

Hvis man ønsker at baby skal have tøj på, så anbefaler jeg tøj der er neutralt, lyst og afdæmpet i farverne.

Tøjvalg til de større børn

Jeg anbefaler igen tøj der er afdæmpet i farverne – der må gerne have tekstur i stoffet og strik er altid lækkert på billeder.

Undgå tøj med print og logoer da det kan virke distraherende og tage fokus. Så selvom barnet er fan af Paw Patrol, så er det ikke altid en rød trøje med et stort print på, der fungerer bedst i billedet.

Billederne bliver også mere tidsløse.

Mønstret tøj kan godt fungere f.eks. en mønstret strik bluse, men det skal stadig holdes simpelt på den måde, at hvis 4 personer har hver sin mønstrede strikbluse på, så bliver det for rodet at se på.

Hvad skal vi have på til familie fotografering?

Alle har hver deres smag og stil i tøj, og det er derfor meget individuelt hvad man vælger at have på, og jeg kan derfor kun komme med gode råd til hvad i kan have med i overvejelserne når i skal vælge det tøj i skal have på.

Udendørs fotografering: Hvis i har valgt at blive fotograferet udenfor, er det en god ide at kigge på omgivelserne og tage udgangspunkt i det.

f.eks. er stærke røde farver ikke det bedste hvis i får taget billeder ved stranden eller i skoven. Jordfarver er rigtig gode og ved stranden er lyse toner gode.

Studie Fotografering: Her er det en god ide at tage udgangspunkt i den farve baggrund i vælger.

F.eks. passer blå toner godt til en blå baggrund, jordfarver og pastel farver passer rigtig godt til den beige samt lyse baggrund.

Jeres tøj må meget gerne være i de samme farvetoner – det fungerer ikke godt hvis eń er gul og en anden rød.

Jeg anbefaler generelt, at man skal undgå sort da det er meget kontrastfyldt i et billede. Sort giver mening hvis man skal have lavet portrætter på mørk baggrund.

Derudover er det en god ide at undgå store print, logoer, mønstre, prikker og striber på jeres tøj.

Medbring altid gerne skiftetøj som vi sammensætter på dagen hvis i er i tvivl.

I er naturligvis, altid velkomne til, at tage fat i mig, hvis i ønsker vejledning.

 

Hvordan ser vi billederne?

Som udgangspunkt kan du forvente, at du får en invitation af mig til at se billederne i en fremvisning i mit studie, senest 14 dage efter, fotograferingen har fundet sted.

Hvis jeg ikke nå at redigere billederne færdige indenfor de 14 dage, vil du høre fra mig (Dette kan forekomme i travle perioder)

Så tager vi snakken sammen om hvad netop du og din familie har brug for.

Hvornår er min bestilling klar?

Jeg bestræber mig på, at få behandlet din bestilling hurtigst muligt, således at du også modtager dine billeder så hurtigt som muligt.

Hvis du skal bruge din bestilling indenfor en bestemt dato, er det vigtigt at du oplyser om dette.

Jeg tillader mig i travle perioder at have en leveringstid helt op til 4-6 uger. Men jeg vil gør mit for at leveringestiden bliver kortere.

Du kan vælge at hente dine billeder på et aftalt tidspunkt i 5690 Tommerup, eller du kan vælge at få dem tilsendt. Fragtomkostninger starter ved 49,- uden omdeling.

Din print bestilling sættes i gang, så snart bestilling og betalingen er modtaget.

Levering af billedfiler

Digitale billedfiler sendes via en hjemmeside som hedder shootproof og kan downloades i selve galleriet jeg tilsender jer. Der findes en knap foroven i højre hjørne der hedder “Hent alle” og trykker man på den sendes en mail med et link, hvor man henter filerne ned på ens computer. De kan findes i din download mappe.

I har 14 dage til at hente billederne ned i.

Jeg anbefaler, at de hentes ned på en computer, da de vil bevare opløsningen, de gør de ikke på en telefon eller en ipad.

Billedfiler kan også leveres på USB, som er et ekstra tilkøb på 200,-

© Copyright

Copyright/ophavsret betyder at de billeder jeg skaber har jeg 100% rettigheder til og andre må ikke bruge mine billeder uden tilladelse. 

Bruges mine billeder på nogen måde kommercielt eller ikke kommercielt uden forudgående skriftlig aftale og kreditering, vil man blive pålagt krav om kompensation og erstatning jf. lovgivningen.

Fjernes mit logo/vandmærke fra billederne gælder det samme om at blive pålagt krav om kompensation og erstatning.

Billeder må heller ikke redigeres af andre eller ved fx brug af filter på f.eks. Instagram. 

Lovgivning om ophavsret: https://www.retsinformation.dk/